top of page

Wij zijn 'Great in OKRs'...
En willen dat jij dit ook wordt!

favicon GIO.png

  • Gepassioneerde OKR consultants, natuurlijk met veel ervaring

  • Wij maken medewerkers bewust van hun potentie en relevantie in het werk

  • Wij dagen medewerkers en teams uit kritisch na te blijven denken

  • ‘On a mission’ om onze klanten de vele voordelen van OKRs te laten ervaren

  • Enthousiaste en ervaren sprekers over Strategie Executie en Doelrealisatie

 

 

Great in OKRs is een initiatief van Objeqts. Een zinvol initiatief omdat training en coaching een steeds groter deel begon uit te maken van de activiteiten van Objeqts. Blijkbaar begint OKRs nu ook echt 'mainstream' te worden in Europa, en dat is een goede ontwikkeling. Slim dus om OKR Learning & Mastering nu een eigen plek te geven. Met Great in OKRs stellen we onszelf een heel simpel doel: al onze klanten worden ‘Great in OKRs’.

Al meer dan 10 jaar werken we met bedrijven aan het thema ‘doelrealisatie’. Wij geloven dat alleen medewerkers doelen realiseren. Processen, procedures en systemen zijn daar ondergeschikt aan. Deze ondersteunen de medewerkers slechts in hun dagelijkse werk om doelen te realiseren. Het gaat dus altijd om de medewerker die elke dag opnieuw bezig is om (klant)waarde te creëren. In al ons werk staat natuurlijk de medewerker en zijn team centraal. Bij doelrealisatie is OKR is 'method of choice'. OKR heeft alle kenmerken die aansluiten bij wat we moderne bedrijfsvoering noemen: a.o. agile, lean, holacracy.

Als je meer wilt weten over de advieswerkzaamheden van Objeqts, neem dan eens een kijkje op de website of neem contact met ons op.

Alle trainers van Great in OKRs zijn gedreven en ervaren training consultants die ook complexe doelrealisatie vraagstukken met plezier omarmen. Klik op de namen hieronder voor linkedinprofiel en contactinformatie per trainer.

 

OKR Consultants

Jan Paul van Vliet

Mijn meest energieke en impactvolle momenten waren die waar ik in staat was om bedrijven te helpen om het enorme potentieel van hun medewerkers te ontdekken en aan te wenden. Medewerkers uitdagen om het maximale uit zichzelf te halen is een leidend principe in mijn werk. Het is iets waar ik goed in ben en met veel enthousiasme doe. Met mijn achtergrond als organisatie socioloog hecht ik veel waarde aan van openheid en transparantie in werkomgevingen. Mijn bedrijfseconomische achtergrond helpt me hierbij om nooit de ‘bottom-line’ resultaten uit het oog te verliezen. Voor duurzaam resultaat gaat het uiteindelijk over het slaan van een brug tussen engagement en performance.

email: janpaul@objeqts.com           tel. +31 6 53 23 04 54

martine-bw.jpg

Martine Zom

In mijn werk richt ik mij op het verbinden van mens, technologie en werkomgeving om een bijzondere employee experience te realiseren. Ik streef altijd naar impact die verder gaat dan het effect van een goed intranet en een digitale werkplek alleen. Ik realiseer versnelling in trajecten door te werken met een directe communicatiestijl en door hoofd- en bijzaken duidelijk van elkaar te scheiden. Hierbij heb ik veel aandacht voor het bouwen en onderhouden van de relaties met betrokkenen. Ik ben er van overtuigd dat organisaties die werken met een op de medewerker gerichte mindset een bedrijfscultuur zullen creëren die medewerkers doet excelleren.

email: martine@objeqts.com           tel. +31 6 43 03 80 34

jeroen-bw.jpg

Jeroen Pronk

Het is mijn ambitie om anderen in staat te stellen resultaten te behalen. Ik geloof in de kracht van transparantie op de werkvloer, waarbij het openlijk nastreven van doelen de samenwerking tussen collega’s en teams sterk vergroot. Met als doel zelf steeds beter te worden en het potentieel dat iedereen van ons bezit kan worden gerealiseerd.

email: jeroen@objeqts.com           tel. +31 6 25 52 23 28

bottom of page